Text

Litt om Skjervøy Byggeservice AS:


Skjervøy Byggeservice AS ble etablert av Paul Stabell i 1986. I begynnelsen var vi et lite tømrerfirma som drev med mindre byggoppdrag. Utover på 1990/ - og i begynnlsen av 2000 tallet var Skjervøy Byggeservice AS en av de største entreprenøren innen for bygg i Nord -Troms. I dag tilbyr vi fortsatt tømrertjenster i mindre omfang. Vi har også tidligere drevet med et lite utsalg av byggevarer med tilbehør i Industriveien 3, men har nå flyttet til nytt stort lokale i Skattørveien 105. 

Button
Image
Text

BYGGtorget

Image
Text

BYGGtorget består i dag av 100 butikker fordelt over hele landet. Dette gjør oss til en betydelig aktør i det norske byggevaremarkedet. For deg som kunde betyr dette gunstige innkjøp og gode tilbud på alt av byggevarer. Alle våre butikker lagerfører og leverer varer og tjenester fra de mest anerkjente produsenter og importører. Dersom du går med planer om hus eller hyttebygging, vurderer å pusse opp eller trenger en pakke spiker, kan det lønne seg å søke råd og pris hos oss. Byggtorget eies av Mestergruppen, og en av våre kjerneverdier er at vi skal være pålitelige, effektive og innovative. I Mestergruppen holder vi det vi lover, og vi lover ikke mer enn vi kan holde.

Image
Text

Vi forhandler:

TextTrelast og byggevarer

Kjøkken, bad og garderobe

Lås og beslag

Gulv

Verktøy og redskaper

Vinduer og dører

Panel og listverk

Ovn og varme

TextBelegningsstein og heller

Festemidler og beslag

Tak

Maling

Arbeidsklær og verneutstyr

Entrepenør/byggmester

Tegning og prosjektering

Hus, hytter og garasjer

TextButton
Image
Text

Alt du trenger til maling av ditt hus.

I vår butikk selger vi alt du trenger til maling av ditt hus, både innvendig og utvendig. Merket vi fører på maling og malingsutstyr er Gjøco, og av lim og tetningsmidler har vi et utvalg av Bostik. Vi har også et lite utvalg av Quick spraylakk. 


Du kan lese mer, og se utvalget vi har ved å trykke på "se utvalg"Button
Text

Tjenester
Vi selger også tjenester, som bla. snørydding i vintersesongen, varebringing slik at du får varene dine hjem til deg. Vi har også en utleiehenger, hvis du har lyst å bringe de hjem selv. 

Snekkring, tømring og betongtjenester er andre områder vi har fagfolk på. 

Vi har en kranbil slik at vi kan utføre transport på inntil 12.000 kg nyttelast. Kranen på bilen er 42 tonnmeter og har en rekkevidde på 26 meter. 

Vi kan også være behjelpelig med lossing og lasting med hjullaster. 


Hva tilbyr vi?
Vårt forretningsområde er Nord-Troms, og hvor vi driver med salg av trelast med tilbehør. Vi tilbyr og formidler bygging av bolighus, garasje, hytter og forretningsbygg. Dette gjør vi blant annet gjennom Byggtorget, Systemhus og Fjord og Fjellhytte.


Vi utfører også følgende:
- betong/ - boring og saging.
- transport og kranløft med vår lastebil
- snørydding og lossing og lasting og andre arbeid med Hjullaster.


Text

Fjord- og Fjellhytter

Image
Text

Fjord- og fjellhytter tilbyr alt fra byggesett til gjennomføring, uansett om du har egen tomt eller ikke. Dersom du ikke finner din drømmehytte i katalogen, kan vi tegne en helt ny hytte, eller gjøre de nødvendige forandringer på en av våre hyttetyper. Fjord og Fjellhytter har lang erfaring med levering av hytter, og er en tradisjonsrik og trygg leverandør av din drømmehytte. 

Image
Text

Systemhus

Image
Text

«Vi bygger fremtiden» er slagordet til Systemhus, noe som sier mye om deres verdier. Nyskapning, inneklima og langsiktighet er fremtiden i bransjen. Målet deres er å lage litt bedre og litt smartere hjem for deg. De er bygd opp av erfarne og seriøse byggmestere fra hele landet. Det inngås også trygge avtaler mellom Systemhusforhandleren og boligkjøperen som sikrer leveranse av rett produkt til rett tid, og ikke minst innenfor avtalt budsjett. Systemhus har i mange år vært en av de ledende boligbyggerne i Norge, med fornøyde kunder og tidsriktige kvalitetsboliger. En hver familie er unik og nettopp derfor har Systemhus stort kundefokus i prosessene. 

Image
Text

Våre Prosjekter

Text

Vi har samlet bilder fra flere av prosjektene våre på en side. Du kan se gjennom disse ved å trykke "se bilder".

Button
Rawhtml
Text

Åpningstider:

Mandag - Fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag: 10.00 - 14.00

Søndag: Stengt


Text

Kontakt oss

Text

Skjervøy Byggeservice AS

Skattørveien 105, 9180 Skjervøy
Tlf: 777 60 390

Lager: 950 88 346

Butikk: 469 41 603


E-post:

paal@byggeservice.no

alise-marie@byggeservice.no


  

Googlemap
Text

Send oss en henvendelse

Form
Fullt navn
Epost
Melding
Image
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon