Din totalleverandør i Nord Troms!

Kontakt oss

Dette er noen av merkene/typene vi fører og har på lager. For en nøyaktig oversikt over hva vi har eller kan bestille inn, kom innom.

VSB- Västsvensk Byggskruv AB

Västsvensk Byggskruv AB startet i 1984. Helt siden har selskapet kontinuerlig utviklet seg og anses i dag som et av Svergies ledende innen bransjen. VSBs mål er å tilby produkter med høyeste kvalitet på markedet med høy punktlighet for leveranser der de resterende ordrene tilhører unntakene. De jobber kontinuerlig med produktutvikling og kvalitetsovervåkning med tidskrevende og arbeidsbesparende innovasjoner som et mål. Utvalget av skruer ol. kan du se ved å trykke på logoen. Vi har samlet noen videoer med tips og triks som kan hjelpe deg. Du finner også flere videoer fra VSB på nettsiden deres.

ESSVE

Med 40 års erfaring innen innfestingsløsninger har ESSVE kunnskap for å kunne tilby sikre, trygge og smarte produkter. De driver kontinuerlig mrf produktutvikling for å gjøre håndverkerens hverdag mer effektiv, og deres brede sortiment består av produkter og tjenester som er utviklet i samarbeid med sluttkundene. ESSVE sitt brede spekter inkluderer alt fra tradisjonelle spiker til innovative løsninger for tyngre montasjer i tre, oversikt over alle betong og stål..

Spiker

Vi ligger inne med maskinspiker, håndspiker og diverse andre typer.

ESSVE Spikerpistol FN 17/90

Bruksområde: spikring av stender, panel, sponplater, forskaling, reisverk, utfordringer ect. 

ESSVE Spikerpistol er kraftfull og kan ta opptil 90 mm spiker. Den er utstyrt med flere funksjoner, og har euro svivelkobling med 360 grader rotasjon som forhindrer krøll på slangen. Den har hurtigbryter for singel-/støtspikring og gummiert avtrekker, samt. forlenget gummihåndtak forergonomisk grep.

ESSVE Dykkertpistol BN 1,6/64

Bruksområde: for innendørs snekring, feks. panel, lister og plater.

ESSVE Dykkertpistol har en maskinkropp av magnesium, justerbart utblås og beltekrok. Den har Euro svivelkobling med 360 graders rotasjon som forhindrer krøll på slangen, hurtigbryter for singel-/støtspikring og enkel fjerning av fastkilt dykkert.

ESSVE Klammerpistol MS M2/50

Bruksområde:perfekt for montering av hardere platematerialer, som MDF- og sponplater.

ESSVE Klammerpistol er sterk og smidig med maskinkropp i magnesium med justerbart utbål og beltekrok. Den har Euro svivelkobling med 360 graders rotasjon son forhindrer krøll på slangen, hurtigbryter for singel-/støtspikring og det er enkelt å fjerne fastkilte klammer.

SKIL

Skil ble dannet i 1924 og har helt siden da solgt mer enn 130 millioner enheter i Europa. De vat bedre enn noen at det viktigste for gjør-det-selv-jobber er å få dem gjort enkelt og raskt. Hensikten med elektrisk verktøy er å gjøre jobben enklere. De har fokusert på å utvike smarte produkter som er overkommelige i pris og som dessuten er enkle å bruke. 

SKIL - Alt du trenger.

Metabo

Metabo produserer profesjonelt elektronverktøy og tilbehør. De har 2000 ansatte på verdensbasis, og flere enn 50 lærlinger. De tilbyr proffer og hjemmesnekkrere et omfattende program av sterkt verktøy for bruk under harde forhold. Samtidig følger de konsekvent visjonen om en byggeplass uten kabler. Derfor inneholder sortimentet alltid en batteridrevent variant, som oppfyller alle krav til ytelse, kvalitet og pålitlighet. 

Metabo - Når det virkelig gjelder.

Makita

Makita Corporation ble etablert i 1915, og den gang spesialiserte de seg på salg og reparasjon av belysningsarmatur, elektriske motorer og transformatorer. I dag er de et globalt merke og en innovativ pionèr som produserer høykvalitetsprodukter i 10 egne fabrikker rundt om i verden. 

De tilbyr produkter av høy kvalitet og tjenester som hjelper deg å nå dine mål ved å gjøre arbeid morsomt og enkelt. Makita leverer elektroverktøy, tilbehør og relaterte tjenester ril en rekke kunder, hovedsakelig innen bygg- og industri, og til forbrukere.