Din totalleverandør i Nord Troms!

Kontakt oss

Dette er noen av merkene/typene vi fører og har på lager. For en nøyaktig oversikt over hva vi har eller kan bestille inn, kom innom.

Gjøco

Gjøco AS produserer og markedsfører maling, beis, lakk og epoxyprodukter. Bedriftet startet i 1940, og har siden da, med produksjon og ferdigvarelager, vært lokalisert i Torvikbukt i Nordmøre. I de senere år har Gjøco hatt en betydelig vekst, og er nå en av norges største på produsering og markedsføring av dekorative malinger til hus og hjem. Med fullsortiment, Gjøcomix fargebrekksystem og alle nødvendige salgshjelpemidler dekker Gjøco hele behovet for norske malingsbutikker. Du finner mer innformasjon om Gjøco og deres maling, på hjemmesiden deres som er linket på logoen. Under har vi listet de produktene vi har inne i butikk..

Herregård Supermax Selvrensende

Glans: halvblank 35-45

Anbefalt forbruk: uhøvlet tre ca. 6-8 m2/liter, høvlet tre ca. 8-12 m2/liter.
Støvtørr: 2timer

Overmalbar: 4timer

Herregård Extra

Glans: halvblank 30-40

Anbefalt forbruk: uhøvlet tre ca. 6-8 m2/liter, høvlet tre ca. 8-12 m2/liter.
Støvtørr: 3timer

Overmalbar: 24timer

Herregård Exclusive

Glans: halvblank 40-60 Anbefalt forbruk: uhøvlet tre ca. 6-9 m2/liter, høvlet tre ca. 10-15 m2/liter. Støvtørr: 12timer Overmalbar: 24timer.

Oljedekkbeis

Glans: halvblank Anbefalt forbruk: 8-10 m2/liter Støvtørr: 8timer Overmalbar: 24timer.

Oljebeis 

Anbefalt forbruk: uhøvlet tre ca. 5-8 m2/liter, høvlet tre ca. 10-12 m2/liter. Støvtørr: 6timer Overmalbar: 24timer.


Gårdstun

Glans: halvblank
Anbefalt forbruk: 5-12 m2/liter.
Støvtørr: 6-8timer
Overmalbar: 24timer

Herregåd terrassebeis
Oljebasert 

Glans: 8 (1 strøk), 25 (2 strøk) Anbefalt forbruk: høvlet tre ca. 6-10 m2/liter pr strøk. Støvtørr: 4timer

Herregåd Terrassebeis Vannbasert

Anbefalt forbruk: 6-10 m2/liter.

Støvtørr: 2timer

Brukstørr: 12timer

Akryl Fasademaling

Glans: matt Anbefalt forbruk: 4-8 m2/liter. Støvtørr: 1/2timer Overmalbar: 2timer Tynner: vann

Murseis

Anbefalt forbruk: 5-10 m2/liter
Støvtørr: 1timer
Overmalbar: 5timer
Påføringsmetode: grov pensel
Tynner: vann

Oljegrunning

Anbefalt forbruk: uhøvlet tre ca. 4-8 m2/liter, høvlet tre ca. 6-10 m2/liter.
Støvtørr: 2timer
Overmalbar: 24timer

Poxydekk
Del 1 og Del 2
 

Glans: blank Anbefalt forbruk: 5-8 m2/liter. Overmalbar: 6timer ved 20grader. Gjennomherdet: 6døgn

Antirustprimer

Glans: matt

Anbefalt forbruk: 9m2/liter
Støvtørr: 2timer
Overmalbar: 4timer

G2 Imprenergingsolje

Anbefalt forbruk: 10 m2/liter
Støvtørr: 3-4timer

Overmalbar: 24timer

Bunnstoff Selvpolerende 

Anbefalt forbruk: 10 m2/liter

Støvtørr: min. 3timer
Overmalbar: min. 12timer

Sjøsetteing: min. 24timer

Emaljelakk (Dekk90)

Glans: blank

Anbefalt forbruk: 10-12 m2/liter
Støvtørr: 5timer

Overmalbar:min. 24timer

Emaljelakk (Dekk90)

Glans: blank

Anbefalt forbruk: 10-12 m2/liter
Støvtørr: 5timer

Overmalbar:min. 24timer

G1 Impregneringsolje

Anbefalt forbruk: 5 m2/liter

Støvtørr: 3timer

Interiør 10

Type: ren akrylmaling Glans: silkematt 10 Anbefalt forbruk: 8-12 m2/liter. Støvtørr: 1timer Overmalbar: 4timer

Supermatt Rom

Type: ren akrylmaling

Glans: helmatt
Anbefalt forbruk: 8-10 m2/liter.
Støvtørr: 1timer
Overmalbar: 2timer

Fashion 15

Type: vanntynnet polyuretanmodifisert oljemaling Glans: silkematt 15 Anbefalt forbruk: 8-10 m2/liter. Støvtørr: 1-2timer Overmalbar: 6timer

Fashion 40

Type: vanntynnet polyuretanmodifisert oljemaling

Glans: halvblank 40
Anbefalt forbruk: 8-10 m2/liter.
Støvtørr: 1-2timer
Overmalbar: 6timer

Interiør 25 Våtrom

Type: ren akrylmaling Glans: halvblank Anbefalt forbruk: 8-12 m2/liter. Støvtørr: 1timer 

Overmalbar: 4timer

Alle Rom

Type: vanntynnbar akryl dispersjonsmaling Glans: silkematt Anbefalt forbruk: 8-10 m2/liter. 

Støvtørr: 1timer 

Overmalbar: 2timer

Bliss 10

Type: vanntynnbar akryl dispersjonsmaling
Glans: silkematt
Anbefalt forbruk: 8-10 m2/liter.
Støvtørr: 1timer
Overmalbar: 2timer
Anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund, og har minimal malingslukt og emisjon under påføring og tørking.

Gulv 40 Vanntynnbar

Type: vanntynnet polyuretanmodifisert oljemaling Glans: silkematt 15 Anbefalt forbruk: 8-10 m2/liter. Støvtørr: 1-2timer Overmalbar: 6timer

Interiør Tak 02

Type: PVA kopolmyer dispersjonsmaling Glans: helmatt Anbefalt forbruk: ca.10 m2/liter. Støvtørr: 1/2timer Overmalbar: 3timer

Interiørbeis

Type: alkydolje fortynnet i vann Glans: matt Anbefalt forbruk: 14-17 m2/liter. Støvtørr: 5timer Overmalbar: 24timer

Panellakk

Type: vanntynnbar akrylbasert lakk Glans: silkematt Anbefalt forbruk: 12-15 m2/liter. Støvtørr: 30timer Overmalbar: 1timer

Kalkmaling

Type: mineralsk kalkmaling Glans: helmatt 01 Anbefalt forbruk: 8-10 m2/liter, strøk to 5-8 m2/liter. Støvtørr: 1timer Overmalbar: 4timer (sealer etter 24timer)

Sealer

Type: akrylbasert dispersjon Glans: 03 Anbefalt forbruk: 10-15 m2/liter. Støvtørr: 1time Overmalbar: 4timer Herdetid: 4uker

Klarlakk Oljebasert

Type: uretanalkydbasert lakk Glans: silkematt 18-22, halvblank 55-65 Anbefalt forbruk: 12-15 m2/liter. Støvtørr: 1timer Overmalbar: 5timer Brukstørr: ca.8timer

Klarlakk Vannbasert

Type: modifisert polyuretan lakk Glans: silkematt 15-20, halvblank 40-50 Anbefalt forbruk: 10-15 m2/liter. Støvtørr: 1timer Overmalbar: 4timer Brukstørr: ca. 8timer

Husvask

Gjøco Husvask er et effektivt rengjøringsmiddel basert på biologisk nedbrytbare råvarer for årlig vask av hus utvendig. Den fjernerforurensning og svertesopp på husvegger og kan også brukes til vask av biler, båter, maskiner og containere. Leveres enten i 1 liters flasker som skal blandes ut med vann eller i 2,5 liters ejektor kanner til bruk for direkte kobling på hageslangen.

Kraftvask

Gjøco Kraftvask er et alkalisk rengjøringsmiddel til utvendige husflater. Fjerner effektivtfett, forurensning og svertesopp før ommaling. Gjøco Kraftvask virker lett matterende på malingsfilmen og er derfor velegnet å bruke før ommaling.NB: Virker korroderende på aluminium og lettmetaller. Virker etsende på glass - vinduer tildekkes eller skylles straks rene.

Sopp- og Algefjerner

Gjøco Sopp- og Algefjerner dreper effektiv uønsket vekst av sopp, grønske, alger eller lav. Kan også benyttes til desinfeksjon av overflater. Benyttes på utendørstak, stein, mur, fasader og terrasser. Påføres ikke ved fare for regn, nattefrost eller i direkte sollys. Dødt materiale fjernes naturlig av regn eller vind. Eventuelt kan overflates spyles eller kostes ren. Leveres både med og uten ejektor

Sopp- og Grønskefjerner
Gjøco Sopp- og Grønskefjerner fjerner svertesopp og alger, og reduserer muligheten for nye soppangrep på flater som er overflatebehandlet med beis, oljedekkbeis eller maling. Fjerner også algevekst på for eksempel steinheller, betongtrapper, gravstøtter, treverk o.l. Flatene rengjøres først med Gjøco Husvask eller Gjøco Kraftvask.

Terrasserens
Gjøco Terrasserens er et sterkt, alkalisk rengjøringsmiddel for fjerning av gammel treolje, smuss og forurensning. Gjenoppfrisker trefargen på terrassebord og hagemøbler. Brukes på terrasser og hagemøbler. Må ikke brukes på edeltre. Unngå at Gjøco Terrasserens kommer i kontakt med planter, malte flater, aluminium og glass. Eventuelt søl spyles bort med rent vann.

Terrasserens Gel Extra
Gjøco Terrasserens Gel Extra er et sterkt, alkadisk rengjøringsmiddel for fjerning av gammel treolje, smuss og forurensing. Bleker og gjenoppfrisker trefargen på terrassebord og hagemøbler.

White Spirit
Gjøco White Spirit er et rengjørings- og tynningsmiddel for oljebasert maling og lakk. Gjøco White Spirit kan brukes som løsemiddel og tynner til alle typer oljebaserte malinger, lakk og beis. Benyttes også til rengjøring av pensler og malerverktøy, til fjerning av oljesøl og skismurning m.m.

Ren Terpetin
Gjøco Ren Terpentin er et vegetabilsk løsemiddel for oljebaserte produkter. Velegnet som tynner.Kan også benyttes som tynner tilkunstnerfarger og porselensmaling.

Gjøco Antisopp
Gjøco Antisopp er et konsentrat av fungicider som kan tilsettes beiser og malinger til utendørs bruk for å forsterke den filmkonserverende effekten mot svertesopp. Den kan brukes i både vanntynnbare ogløsningsmiddelbaserte malinger. Gjøco Antisopp anbefales benyttet der en er spesielt utsatt for angrep av svertesopp.

Avløpsåpner
Løser hurtig opp fett, slam, hår og såperester i alle typer rør.

Gulv- og Vegglim
Vanntynnbar lim for gulvbelegg og tepper med eller utem skumbakside. Velegnet til kork med PVC- bakside og veggbekledning med min 0,6mm PVC. skikt. Anbefales ikke til linoleum.

Proff Lettsparkel Fin
Høykvalitets lettsparkel til sparkling innendørs i tørre rom. Produktet er lett å påføre og slipe, og har meget god fyllevne. Brukes til flekk-, helsparkling av gips, betong, lettbetong samt tidligere malte flater.

Proff Lettsparkel Medium
Høykvalitets lettsparkel til sparkling innendørs i tørre rom. Produktet er lett å påføre og slipe, og har meget god fyllevne.Skal ikke brukes til å legge papirstrimmel i. Brukes til flekk-, helsparkling av gips, betong, lettbetong samt tidligere malte flater.

Proff Vegglim
Vanntynnbar lim med lengre åpentid enn vanlig vegglim. Den er velegnet til glassfibervev, tekstil-, fiber-, papir- og vinyltapet.

Våtromsparkel
Et meduimgradert lett håndsparkel for innendørs bruk i våtrom.

Quick Spraylakk

Vi har også et lite utvalg av spraklakk. Med denne lakken kan du fornye nesten hva du vil. Overflaten blir blank og slitesterk. Du kan spraye det meste i hardplast, tre og metall.

Du kan lese mer om Quick Spraylakk, og se fargeutvalg ved å klikke på logoen.

Bostik

Bostik er en av verdens største firmaer innen lim og tetningsmidler. De har rundt 5000 ansatte i 50 land på fem kontinenter. Deres kunder kommer fra ulike markeder, de fleste fra industriproduksjon, konstruksjon og forbrukersektoren.
Med tryggere, smartere, mer fleksible og effektive produkter, systemer og løsninger, kan vi gjøre verden litt bedre. Når vi utvikler nye produkter og systemer er det derfor viktig for oss å holde et kontinuerlig miljø- og kvalitetsfokus med sertifisering, merking og dokumentasjon som verktøy.For å lese mer om Bostik kan du klikke på logoen for å gå til hjemmesiden deres.Under har vi listet de produktene vi har inne i butikk.

Silmax 2620

Bevegelses- og byggfuger innen- og utendørs der lysstabil og værbestandig fuge kreves. Bostiks beste alternativ til byggfuger som krever stor evne til bevegelses opptak. Denne er også overmalbar med vannbasert maling.

Silicone Build & Sanitary
Til utvendige og innvendige bevegelsesfuger i bygningskonstruksjoner, våtrom, metall- og glasskonstruksjoner. Nøytralherdene silikon.

Silicone Wetroom
Tetting og fuging i våtrom og andre steder hvor det er risiko for muggangrep. Eddiksyreherdende silikon.

Acryl Power Flex
Bruk produktet der det stilles lydmessige krav mellom ulike rom. Acryl Power Flex er perfekt for å hindre støy, trekk og varmetap i btgninger. Kan også brukes rundt ventiler og rørgjennomganger.

Foam All Season
Beregnet til tetting og isolering i hus, båter, campingvogn ect. Mellom karm-vegg, vegg-gulv, tak samt ved rørgjennomganger. Hurtigtørkende polyuretanskum som kan brukes ved temperaturer ned til -10grader.

Foam Flex
Til tetting og isolering av mellom karm og vegg ved montering avvinduer og dører, ved rørgjennomganger etc., hvor en permanent fleksibel tetning ønskes.

Maxi Bond Xpress
Et hurtigtørkende løsemidelfritt og miljøvennlig SMP- polymerbasert monteringslim, som herder gjennom luftens fuktighet uten krymping, til en fleksibel limfuge.

Maxi Bond Seal
Brukes til å fuge, fylle, tette og lime de aller fleste materialtyper på både tørre og fuktige underlag, både innendørs og utendørs. Denne fungerer også utmerket til å fuge, kitte og lime glassflater/vindu samt for påfing i våtrom.

Maxi crystal

Et transparent SMP-produkt med en tekninsk finish i toppklasse når det kommer til styrkeoppbyggning- Med denne utfordres sine erfaringer ved hjelp av gjennomsiktige fugemasser og monteringslim.

Sponplatelim 2511

Til liming av not og fjær på sponplater samt sponplater mot gulvbjelkelag i kombinasjon med skruer eller spiker.

Wood Adhesive 730 Outdoor

Vannfast treliming ute.

Wood Adhesive 800 Pu

Enkelling av tredeler som krever høy holdbarhet samt liming av mange andre materialer.